top of page

CE ESTE ALBIREA DENTARĂ PROFESIONALĂ?

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog. 

CUM SE EFECTUEAZA?

Epic Laser Whitening este o procedură revoluționară de albire a dinților. Este sigură, eficientă și rapidă. Albirea dentară cu laserul Biolase Epic X se va efectua numai dupa o igienizare completă. Tratamentul de albire constă in aplicarea unui gel protector pe gingii și a unui gel de albire Biolase pe dinți (pe bază de peroxid de hydrogen), care apoi este activat cu ajutorul laserului dentar Epic X de la BIOLASE.

BENEFICII ALBIRE LASER:

  • Albirea dinților cu până la 4-6 nuanțe

  • Albirea Laser dureaza maxim 30 minute!

  • Rezultate imediate care durează până la 2-3 ani!

  • Elimină petele si colorațiile dinților (fumat, pigmenți alimentari și varsta)

  • Tratament minim invaziv fără durere și fără sesibilitate!

  • Nu afectează structura și integritatea dintelui. Este o albire biologica

CONVENABIL PENTRU TIMPUL ȘI PROGRAMUL DUMNEAVOASTRĂ

Epic Laser Whitening este o investiție accesibilă în frumusețea dinților dumneavoastră și în sentimentul general de bunăstare. Pentru cei care au constrângeri de timp, Epic este opțiunea ideală. Procedura de albire cu laser este atât de scurtă, de numai 20-30 de minute, ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut în cabinetul stomatologic, ceea ce duce la o experiență mai confortabilă, rezultatele fiind vizibile imediat după procedura.

bottom of page